Marire fese cu acid hialuronic

https://legacy-med.ro/wp-content/uploads/2022/10/Marire-fese-cu-acid.jpeg
Marire fese cu acid hialuronic

 Când discutăm despre preferințele pacienților pentru anumite proceduri estetice, vorbim, fie că vrem sau nu să recunoaștem și despre trendurile în frumusețe, apărute în social media, reviste de modă sau chiar la televizor. Așa începe practic această căutare a pacientului, care își dorește să obțină forma corpului mult visată.

Femeile sunt o categorie aparte, fiindcă frumusețea face parte din natura lor. Deși suntem în anul 2022, la nivel mondial, femeile reprezintă categoria principală de pacienți, care apelează la serviciile de medicină estetică. Și o fac adesea pentru a corecta mici imperfecțiuni, care le conferă un disconfort și le creează complexe ce ajung să le influențeze viața socială sau chiar profesională.

Dacă până acum câțiva ani erai nevoit să apelezi la trucuri mai mult sau mai puțin sigure și eficiente, astăzi, medicina estetică a evoluat enorm, iar tot ceea ce trebuie să faci este să cauți, la un click distanță locul și medicul care îți va schimba viața în bine.

Genetica sau stilul de viață?

Fetele, prin natura lor, se dezvoltă mult mai repede decât bărbații, iar pubertatea își face apariția înainte de încheierea copilăriei. Corpul începe să se transforme și să prindă contur, în funcție de genetică, dar și de stilul de viață, iar diferențele anatomice încep să se vadă, apoi se vor accentua treptat, până la maturitate. Aici este momentul în care ele pot lua cea mai bună decizie pentru corpul și încrederea în sine.

Un fund bombat – între antrenamente și cabinetul doctorului:

În România medicina estetică nu a fost primită cu brațele deschise, poate din cauza lipsei de educație în domeniu, poate din cauza rezultatelor exagerate promovate în mass media, însă un lucru e cert: la ani buni de la apariția acestei specialități și a procedurilor estetice, încă ne lovim de prejudecăți.

Iar în cazul volumizării feselor cu acid hialuronic, clinicile de estetică se confruntă cu o mulțime de întrebări, precum: De ce să dau o sumă așa de mare de bani, când pot merge la sală? După intervenție, fundul meu se va lăsa? Pot obține același rezultat, prin antrenamente, de ce aș face această procedură?

Răspunsul la toate aceste întrebări este foarte simplu – vorbim despre o intervenție minim invazivă, ce durează aproximativ 60-90 de minute și care oferă un rezultat vizibil pe loc, deci într-un timp mult mai scurt decât în cazul antrenamentelor și regimului de viață sănătos, unde rezultatele încep să se vadă după luni sau chiar ani de zile.
Mai mult, comparând rezultatele obținute în cadrul procedurii cu rezultatele obținute la sala de forță sau prin antrenamentele de acasă, principalul beneficiu este oferit de forma perfectă, pe care medicul ți-o poate oferi în cabinet. Este perfect în regulă să-ți antrenezi mușchii și să ai un stil de viață sănătos, însă sportul nu îți poate dezvolta o singură categorie de mușchi – mușchii fesieri –  așa că va fi practic imposibil să te bucuri de exact acelați rezultat. Procedura, realizându-se doar la nivelul fesierilor oferă un plus de volum și efect de push up, doar în zona în care acidul hialuronic (un acid hialuronic special creat pentru această zonă) este injectat.

 

 

Cum se realizează intervenția minim invazivă și ce presupune?

Așa cum îi spune și numele, procedura de mărire fese se realizează prin injectarea acidului hialuronic,  în puncte cheie (pentru a obține forma și dimensiunea potrivite), la nivelul zonei, care va umple și corecta micile asimetrii, astfel încât să obții acel efect mult visat. Vorbim despre o procedură minim invazivă, care se realizează sub anestezie, astfel încât pacienta să nu resimtă durere pe toată perioada injectării.

Inițial zona va fi puțin inflamată, însă este un lucru absolut normal, având în vedere că zona a suferit mici traume (injectările), dar acest aspect este temporar, iar în doar câteva zile se va putea observa rezultatul final.

De obicei, remanența în cazul procedurilor pe bază de acid hialuronic sunt limitate ca și durată. În cazul intervenției de mărire a feslor cu acid hialuronic discutăm despre un rezultat ce va ține aproximativ 2 ani, în funcție de organismul și stilul de viață al pacientei, ulterior, dacă se dorește menținerea rezultatului, recomandăm o nouă injectare.

Ce se întâmplă post injectare?

Procedura de volumizare a feselor este o intervenție minim invazivă, care nu necesită o perioadă de internare sau recuperare, astfel că, după realizarea acesteia și după ce medicul se va asigura că totul este în ordine, pacienta poate pleca acasă.

Este indicat ca în următoarele zile, fie asistentul medical fie medicul, să țină legătura cu pacienta, pentru a se asigura că inflamația s-a retras și că acidul hialuronic s-a așezat perfect.

Bineînțeles, pentru a evita situații neplăcute sau complicații post procedură, este necesară o comunicare eficientă între medic și pacient, cu privire la instrucțiunile și recomandările medicale, în vederea obținerii unui rezultat sigur și armonios.

Echimozele, micile iritații sau o senzație de disconfort în zonele injectate sunt simptome absolut normale după această procedură, însă este extrem de important să existe o comunicare deschisă cu medicul, iar acesta să știe modul în care evoluează starea pacientului, dar și rezultatul.

Sunt cazuri în care, fie din cauza conformației pacientei, a nerespectării indicațiilor post intervenționale sau chiar a unei injectări greșite, acidul fie nu se așează perfect, fie să creeze mici asimetrii, iar în aceste cazuri, este necesar un consult și o nouă injectare, de data aceasta cu o cantitate mult mai mică de produs, pentru corectarea și armonizarea rezultatului.

După intervenția de mărire a feselor pacienta trebuie să evite mersul la saună sau expunerea la soare, timp de câteva zile. Totodată este indicat să renunțe scurt timp la dușurile fierbinți, care pot afecta obținerea rezultatului mult dorit.

În ceea ce privește activitățile fizice sportive, acestea trebuiesc evitate câteva zile post injectare, iar ulterior, ușor, ușor pacienta poate reîncepe antrenamentele.

Dacă îți dorești să faci această procedură, specialiștii Legacy Med sunt aici pentru tine și te vor ajuta cu recomandările optime, astfel încât tu să te bucuri de cele mai frumoase rezultate.

https://legacy-med.ro/wp-content/uploads/2022/10/Marire-fese-cu-acid.jpg
Despre noi

In fiecare zi intalnim oameni care ne creeaza o prima impresie. Inainte de educatie, maniere, arta dialogului sau o carisma aparte, fiecare ne intipareste pe retina aspectul fizic. Medicina estetica a evoluat in toata lumea, accesul la frumusete fiind mult mai facil decat in ultimii 20 de ani.

LEGACY MED SRL
42631589 | J40/6376/2020
Strada Gheorghe Brătianu Nr. 8, București 011413

Social media

Solutii minim-invazive, injectarile au luat locul interventiilor chirurgicale, definitive, incurajate mai ales dupa o anumita varsta sau in cazuri extreme.

Despre noi

In fiecare zi intalnim oameni care ne creeaza o prima impresie. Inainte de educatie, maniere, arta dialogului sau o carisma aparte, fiecare ne intipareste pe retina aspectul fizic. Medicina estetica a evoluat in toata lumea, accesul la frumusete fiind mult mai facil decat in ultimii 20 de ani.

LEGACY MED SRL
42631589 | J40/6376/2020
Strada Gheorghe Brătianu Nr. 8, București 011413

Utile
Social media

Solutii minim-invazive, injectarile au luat locul interventiilor chirurgicale, definitive, incurajate mai ales dupa o anumita varsta sau in cazuri extreme.

Copyright © 2021 Legacy Med. Toate drepturile rezervate.

Copyright © 2021 Legacy Med. Toate drepturile rezervate.