Despre procedura de Ponytail lift

Pe măsură ce îmbătrânim, începem să observăm schimbări semnificative la nivelul feței: pierderea volumului facial, exces de piele, aspect „flasc”, dar și schimbări la nivel muscular. Acestea se pot vedea, cu ușurință la nivelul feței, dar și a gâtului.

Majoritatea chirurgilor plasticieni tratează îmbătrânirea feței și a gâtului cu un lifting facial tradițional, care, deși are rezultate foarte bune, de multe ori vine la pachet și cu cicatrici vizibile în fața urechilor, scurtarea perciunilor sau distorsionarea anatomiei urechii. De asemenea, liftingul facial tradițional separă pielea de grăsime și ridică grăsimea și țesuturile de pe mușchi. Acest lucru va devasculariza pielea și va traumatiza grăsimea care ar putea să obține un aspect nenatural sau chiar mai îmbătrânit.

În 2024, specialiștii au creat o nouă metodă revoluționară pentru a dedicată obținerii unui aspect întinerit, întins, fresh. Tehnica Ponytail Lift și Tehnica Ponytail Facelift folosesc practici inovatoare de modelare și sculptare atât la nivelul feței cât și a gâtului pentru a te ajuta să obții un aspect întinerit.

Candidatul ideal pentru Ponytail lift

Procedura se adresează pacienților cu vârsta cuprinsă între 25 și 35 de ani, care își doresc un aspect mai lifted al feței. Foarte multe vedete au optat pentru această procedură, datorită rezultatelor uimitoare pe care aceasta le oferă, printre acestea se numără: Ariana Grande sau Bella Hadid.

Cum se realizează procedura

Ponytail lift este o procedura chirurgicală prin care ridicăm sprâncenele, pentru a recrea aspectul pe care o coafura de tip coada de cal îl oferă feței. Această intervenție se efectuează pe zona temporală, printr-o mică incizie, în zona scalpului. După ce incizia va fi efectuată, medicul va ridica toată zona temporală, oferind astfel feței un aspect mai lifted și întinerit.

Intervenția se realizează sub anestezie, astfel încât pe parcursul acesteia, pacienta nu va resimți durere sau disconfort.

Un alt beneficiu extrem de important este faptul că, în comparație cu alte tehnici clasice de lifting, tehnica Ponytail nu lasă cicatrici mari și vizibile, ci doar un mic semn, care se va estompa extrem de mult, la nivelul scalpului.

Beneficiile procedurii Ponytail lift

Nu implică cicatrici (precum tehnicile clasice de lifting).

Rezultat de lungă durată.

Oferă un aspect luminos și lifted.

Recuperarea este mult mai rapidă decât în cazul altor tehnici.

Chiar dacă este o procedură chirurgicală, datorită tehnologiei de ultimă generație utilizată pentru realizarea acesteia, procedura este mult mai puțin invazivă.

Oferă un aspect sculptat și armonios feței.

Ponytail lift – o alternativă pentru blefaroplastia superioară

Un alt aspect important al acestei proceduri este faptul că aceasta reușește să ridice și sculpteze sprâncenele, dar și pielea pleoapei superioare, oferind un aspect similar celui de blefaroplastie, fără a îndepărta însă excesul de țesut. De asemenea, relaxează musculatura facială pentru un „efect cosmetic de toxina botulinica” permanent și strânge pielea din jurul ochilor.

Reguli post-procedură Ponytail Lift

După operație este necesară purtarea unui corset compresiv la nivelul zonei. Acesta are rolul de a  minimiza inflamarea și învinețirea zonei.

În primele zile este necesar să aplici gheață pe zonele tratate, pentru a reduce riscul echimozelor.

Este recomandat să dormi sau să stai în pat cu capul ușor ridicat, pentru a preveni complicațiile și a ne asigura de cele mai bune rezultate.

Evită aplicarea produselor cosmetice și a machiajelor în primele săptămâni de la intervenție.

Oprește activitatea fizică intensă (antrenamente) în primele săptămâni.

Nu te expune la soare în primele 6-8 săptămâni.

Urmează îndeaproape recomandările medicului tău.

Informații generale:

De foarte multe ori pacienții se tem de rezultate exagerate, care în loc să înfrumusețeze și armonizeze trăsăturile le înăspresc. La Legacy Med avem o echipă de medici specialiști, bine pregătiți, gata să îți ofere rezultatele optime, pe care le meriți.

Punem accent pe decență și frumusețe și suntem pregătiți să te ajutăm să devii cea mai bună versiune a ta, de aceea suntem lângă tine oricând ai nevoie, 24/7.

Întrebări frecvente

Cât durează efectul oferit de procedura de Ponytail lift?

Fiind o procedură chirurgicală, rezultatele obținut în urma procedurii sunt de lungă durată, am putea spune chiar permanent. Rezultatul procedurii de Ponytail lift are o remanență de aproximativ 10-15 ani, în funcție de organismul și stilul de viață al pacientului.

Recuperarea după procedura Ponytail lift este dificilă?

Bineînțeles, după procedură pacientul va avea nevoie de o perioadă de recuperare, timp în care este nevoit să respecte toate indicațiile medicale, pentru a ne asigura că va obține cel mai frumos rezultat.

PRET Ponytail lift
de la 7900 euro
https://legacy-med.ro/wp-content/uploads/2024/03/ponytail-lift.jpg

Fa o programare acum!

  Despre noi

  In fiecare zi intalnim oameni care ne creeaza o prima impresie. Inainte de educatie, maniere, arta dialogului sau o carisma aparte, fiecare ne intipareste pe retina aspectul fizic. Medicina estetica a evoluat in toata lumea, accesul la frumusete fiind mult mai facil decat in ultimii 20 de ani.

  LEGACY MED SRL
  42631589 | J40/6376/2020
  Strada Gheorghe Brătianu Nr. 8, București 011413

  Social media

  Solutii minim-invazive, injectarile au luat locul interventiilor chirurgicale, definitive, incurajate mai ales dupa o anumita varsta sau in cazuri extreme.

  Despre noi

  In fiecare zi intalnim oameni care ne creeaza o prima impresie. Inainte de educatie, maniere, arta dialogului sau o carisma aparte, fiecare ne intipareste pe retina aspectul fizic. Medicina estetica a evoluat in toata lumea, accesul la frumusete fiind mult mai facil decat in ultimii 20 de ani.

  LEGACY MED SRL
  42631589 | J40/6376/2020
  Strada Gheorghe Brătianu Nr. 8, București 011413

  Utile
  Social media

  Solutii minim-invazive, injectarile au luat locul interventiilor chirurgicale, definitive, incurajate mai ales dupa o anumita varsta sau in cazuri extreme.

  Copyright © 2021 Legacy Med. Toate drepturile rezervate.

  Copyright © 2021 Legacy Med. Toate drepturile rezervate.