Instructiuni post interventie

Instructiuni post-injectare cu acid hialuronic la buze

Cele mai multe injectari cu acid hialuronic se realizeaza folosind anestezie, fie cu crema, fie prin anestezie intra-orala. De aceea, imediat dupa injectare, veti avea o usoara senzatie de amorteala. Daca veti dori sa treaca aceasta senzatie mai repede, este indicat sa consumati produse care sa contina cafeina. Daca va stiti ca sunteti predispusa la herpes, este indicat sa luati pastille aciclovir dupa injectare si sa anuntati medicul despre aceasta prdispozitie.

Imediat după injectare pot să apară urmatoarele efecte care vor dispărea cel mai probabil în 7-10 zile de la injectare:

 • O ușoară inflamație
 • O ușoară senzație de mâncărime și fierbințeală
 • Echimoze (vânătăi).

Disconfortul major va aparea in 24-48 de ore de la injectare, cand buzele se vor simti foarte tari si rigide, aparand si o usoara inflamatie. Rezultatul final al volumizarii il veti vedea abia dupa 7 zile de la injectare. Daca sunteti la prima injectare, este foarte posibil ca acidul hialuronic sa fie absorbit mult mai repede de organism decat la alte persoane. Va recomandam sa reveniti la o noua injectare, pana veti obtine rezultatul dorit. In primul an, sunt indicate chiar si 3 volumizari, ulterior buzele se vor aseza la volumul dorit si isi vor prelungi durabilitatea in ani.

NU ESTE INDICAT:

 • Sa fumati imediat dupa injectare (cand o veti face, totusi, incercati sa protejati buzele de atingerea tigarii si alternati stanga-dreapta, pentru ca fierbinteala tigarilor sa nu afecteze asezarea corecta si uniforma a acidului)
 • Sa consumati alcool imediat dupa injectare
 • Sa va atingeti buzele cu mainile, fara o igienizare in prealabil, putand determina infectarea sau chiar aparitia herpesului
 • Sa mergeti la sala, la sauna, la solar timp de 10-14 zile dupa injectare
 • Nu folositi rujul obisnuit sau orice alta crema nerecomandata de medic imediat dupa injectare

RECOMANDARI:

 • Beti cel putin 2 l de apă pe zi (cu cat veti consuma mai multe lichide, cu atat remanenta acidului hialuronic creste)
 • Puteti incerca un masaj usor cu crema de arnica timp de 3 zile, de 3 ori pe zi (daca simtiti mici granulatii, insistati in acele zone cu fermitate).
Instructiuni post-injectare cu acid hialuronic pentru santuri nazogeniene

Santurile nazogeniene pot arata atat varsta unei persoane, cat si gradul de oboseala. Pentru a da un aspect fresh intregii fete, prima procedura care se recomanda este umplerea santurilor nazogeniene. In functie de varsta si tipul tenului, se alege si tipul de acid. Cantitatea insa poate varia foarte mult, de la persoana la persoana. Indicat este sa spuneti medicului sa injecteze oricat este necesar pentru a le umple in totalitate.

NU ESTE INDICAT:

 • Sa consumati alcool imediat dupa injectare
 • Sa mergeti la sala, la sauna, la solar timp de 10-14 zile dupa injectare
 • Nu masati zonele injectate. In cazul in care veti simti neregularitati sau asimetrii, cel mai indicat este sa solicitati un consult la medicul dvs.

RECOMANDARI:

 • Beti cel putin 2 l de apă pe zi (cu cat veti consuma mai multe lichide, cu atat remanenta acidului hialuronic creste)
Instructiuni post-injectare cu acid hialuronic pentru umplerea santurilor nazogeniene

DACĂ AȚI PRIMIT ACESTE INSTRUCȚIUNI, ÎNSEAMNĂ CĂ AȚI BENEFICIAT DE

Umplerea Șanțurilor Nazogeniene| Marionette Lines| Rinocorecție cu Acid Hialuronic| Reconturare Mandibulară

În urma procedurii de injectare cu acid hialuronic, senzația imediată poate fi de un mic disconfort local, poate să apară o ușoară înroșire, care va dispărea în câteva ore.

DUPĂ INJECTARE POT APĂREA:

 • Disconfort local și o ușoară fierbințeală
 • O ușoară înroșire în zona în care s-a efectuat tratamentul
 • Echimoze (vânătăi)
 • Edem (inflamarea zonei injectate) care durează, de regulă, câteva zile

NU VĂ ÎNGRIJORAȚI!  Un edem mai prelungit sau formarea de granuloame reprezintă o reacție particulară a pacientului. Dacă dupa 14 zile, nu dispar, se impune prezentarea la medic pentru control și corecție.

VĂ RECOMANDĂM

 • să nu aplicați produse de make-up timp de 24 de ore sau să atingeti zona fără o igienizare în prealabil
 • aplicați comprese cu gheață timp de 4-6 ore, 15 minute cu 15 minute pauză
 • Arnica administrată oral înainte și după tratament sau aplicată local sub formă de gel, accelerează vindecarea (se va aplica în strat subțire și prin mișcări foarte blânde pentru a evita apăsarea zonei)
 • Să consumați minim 2 l de apă pe zi, pentru menținerea rezultatelor
 • Timp de 3-4 zile este recomandat să dormiți cu fața în sus pentru a nu migra acidul sau să se creeze mici asimetrii
 • să evitați sauna, solarul și efortul fizic intens, timp de 14 zile
 • să nu consumați alcool timp de 24 de ore, deoarece poate determina învinețirea suplimentară

Rezultatele se văd imediat după procedură, dar din cauza unui mic edem în zona tratată, forma finală se va observa peste câteva zile, în funcție de cantitatea injectată: cazurile care necesită mai mult volum vor avea o perioadă de recuperare puțin mai lungă decât cele unde este necesară doar o corecție mică. Cu toate acestea, vă puteți relua activitățile zilnice, putând masca ușoarele urme de la înțepături sau echimoze, cu make-up.

În cazul șanțurilor nazogeniene, în funcție de profunzimea lor, este posibil ca medicul să vă recomande o nouă ședintă de umplere a acestora, pentru obținerea unui rezultat optim. Remanența acidului hialuronic în zona șanțurilor nazogeniene este de 6-8 luni, în funcție de modul în care organismul pacientului metabolizează acidul. DACĂ SUNTEȚI LA PRIMA INJECTARE, ACESTA VA FI RESORBIT MAI REPEDE, CU SCOPUL HIDRATĂRII ȚESUTURILOR, PÂNĂ CÂND SE CREAZĂ O BAZĂ DE ACID.

La Rinocorecția cu Acid Hialuronic și Reconturarea Mandibulară, remanența este de 8-12 luni fiind o zonă mai puțin dinamică.  Evitați masajul în zona în care acidul a fost distribuit, pentru ca acesta să nu migreze și folosiți ochelari de soare timp de o săptămână.

Dacă ați sesizat asimetrii sau neregularități, abia la 14 zile de la injectare puteți efectua un retuș gratuit.

Instructiuni post-injectare cu acid hialuronic pentru umplerea ridurilor tip marionette

Ridurile de tip marionette dau un aspect neplacut pielii din jurul gurii si sunt un indicator de varsta al unei persoane. Pentru a da un aspect fresh fizionomiei, prima procedura care se recomanda este umplerea ridurilor de tip marionette cu acid hialuronic. In functie de varsta si tipul tenului, se alege si tipul de acid. Cantitatea insa poate varia foarte mult, de la persoana la persoana. Indicat este sa spuneti medicului sa injecteze oricat este necesar pentru a le umple in totalitate.

NU ESTE INDICAT:

 • Sa consumati alcool imediat dupa injectare
 • Sa mergeti la sala, la sauna, la solar timp de 10-14 zile dupa injectare
 • Nu masati zonele injectate. In cazul in care veti simti neregularitati sau asimetrii, cel mai indicat este sa solicitati un consult la medicul dvs.

RECOMANDARI:

 • Beti cel putin 2 l de apă pe zi (cu cat veti consuma mai multe lichide, cu atat remanenta acidului hialuronic creste)
Instructiuni post-injectare cu acid hialuronic pentru volumizarea pometilor

DACĂ AȚI PRIMIT ACESTE INSTRUCȚIUNI, ÎNSEAMNĂ CĂ AȚI BENEFICIAT DE PROCEDURA DE VOLUMIZARE A POMEȚILOR!

Rezultatul se observă imediat după procedură, dar din cauza unui mic edem în zona tratată, forma finală se va observa peste câteva zile, în funcție de cantitatea injectată: cazurile care necesită mai mult volum vor avea o perioadă de recuperare puțin mai lungă decât în cazul acelora care necesită doar o corecție mică.  Cu toate acestea, vă puteți relua activitățile zilnice, putând masca ușoarele urme de la înțepături sau echimoze, cu make-up.

Deși se utilizează canula pentru minimizarea disconfortului și apariției vânătăilor, iar acul doar pentru mici corecții, vă recomandăm ca în primele 24 de ore de la procedură să țineți comprese cu gheață, acestea având ca scop micșorarea edemului (inflamația) și stoparea apariției vânătăilor.

Evitați sauna, solarul și efortul fizic intens, timp de 14 zile.

Timp de 3-4 zile este recomandat să dormiți cu fața în sus pentru a nu migra acidul sau să se creeze mici asimetrii.

Arnica administrată oral, înainte și după tratament sau aplicată local sub formă de gel, accelerează vindecarea (se va aplica în strat subțire și prin mișcări foarte blânde pentru a evita apăsarea zonei).

În funcție de modul în care organismul dumneavoastră metabolizează acidul hialuronic, rezultatele se pot menține de la 9 la 12 luni. În comparație cu zona buzelor și a ridurilor, zona pomeților este una mai puțin dinamică, de aceea și remanența este mai îndelungată. Pentru menținerea rezultatului, puteți reveni la 6 luni pentru reinjectarea unei cantități de acid mai mică decat cea ințială.

Este foarte important consumul de apă, minim 2 l de apă pe zi, pentru menținerea rezultatelor.

Dacă ați sesizat asimetrii sau neregularități, abia la 14 zile de la injectare putem face un retuș gratuit. De asemenea, acest lucru se aplică și situațiilor în care doriți un volum mai mare al pomeților obtinuți inițial prin injectarea cu acid hialuronic.

Instructiuni post-injectare cu acid hialuronic pentru umplerea cearcanelor

DACĂ AȚI PRIMIT ACESTE INSTRUCȚIUNI, ÎNSEAMNĂ CĂ AȚI BENECIFIAT DE PROCEDURA DE UMPLERE A CEARCĂNELOR!

În cazul utilizării canulei atraumatice, riscul de vânătăi este minim, simțind doar o mică senzație de disconfort în timpul și după injectare.  Puteți  ține o pungă cu gheața în zona punctului de acces, pentru a diminua eventualele inflamații (dacă aveți pielea mai sensibilă). De asemenea, puteți aplica o cremă de arnică de 2 ori pe zi,  timp de 3 zile (prin mișcări ușoare, fără a masa zona).

Pacientul trebuie să evite machiajul pe zona tratată timp de 12 h.

Nu vă expuneți  la căldură în mod deliberat (saună, solar, dușuri  fierbinți) timp de o săptămână.

Evitați tratamentele cu laser sau cosmetice în primele 7 zile de la injectare, masajul sau traumatismele în zona ochilor, precum și efortul fizic intens.

Fiind o zonă mai puțin dinamică, față de volumizarea buzelor sau estomparea ridurilor cu toxină botulinică, remanența acidului va fi de 9-12 luni de zile, în funcție de stilul dumneavostră de viață. Foarte important este consumul a minim 2 litri de apă pe zi sau, în funcție de ceea ce vă recomandă medicul în urma consultației și pe timpul procedurii.

Dacă observați că dimensiunea cearcanelor este afectată de consumul de apă, există posibilitatea să rețineți apa în organism și vă sugeram să diminuați cantitatea de apă băută și să vă programați la o consultație.

De asemenea, în cazul asimetriilor în zona cearcănelor, este indicat să vă programați la un consult, completarea fiind gratuită.

În unele cazuri, medicul vă va recomanda injectarea cearcănelor în două ședințe separate, pentru a ajunge la rezultatul optim, deoarece cantitatea de acid folosită diferă de la o persoană la alta.

În cazul în care doriți îndepărtarea acidului hialuronic, există posibilitatea topirii acestuia cu o substanță numită hialuronidază, care în termen de 2 zile va elimina complet acidul hialuronic injectat, zona tratată revenind la forma inițială, fără a afecta textura sau țesuturile pielii.

Instructiuni post-fire PDO

DACĂ AȚI PRIMIT ACESTE INSTRUCȚIUNI, ÎNSEAMNĂ CĂ AȚI BENECIFIAT DE TRATAMENTUL LIFTING CU FIRE RESORBABILE

Reacțiile post-procedură sunt  minore, fiind posibilă apariția unui edem ușor (inflamație), eritem (roșeață), echimoze (vânătăi), senzație de apăsare în zona tratată și o ușoară asimetrie post-procedură, datorate tracțiunii și ancorării firelor în țesut.

În primele două săptămâni pot fi prezente denivelări pe piele, care se vor estompa de la sine în această perioadă.

După tratament, zona în care a avut loc intervenția va da impresia de rigiditate (că strânge), dar după 7 zile această senzație va dispărea, deoarece firele au timp scurt de degradare,  pierzându-și cu 50%  rezistența mecanică. Rezultatul maxim apare la 3 luni după efectuarea procedurii, fiind secretată cantitatea maximă de colagen.  Firele se resorb în maxim 8 luni, astfel că pielea se va modela armonios datorită elasticității redobândite, rezultatul menținându-se până la 18 luni.

EVITAȚI:

 • realizarea unor proceduri de tip laser la nivelul zonei în care s-au introdus firele, timp de 30 de zile.
 • efortul fizic intens, sauna, solarul, tratamentele stomatologice care presupun deschiderea largă a gurii, timp de 2 săptămâni
 • vorbitul sau râsul în exces, timp de 7 zile pentru a nu se rupe firele
 • aplicarea produselor cosmetice, cu excepția celor recomandate de medic, timp de 24 de ore
 • evitați presiunea de orice fel asupra zonei tratate, timp de o lună
 • să consumați alcool timp de 24 de ore

VA RECOMANDĂM:

 • să dormiți cu fața în sus timp de 2 zile
 • să țineți comprese cu gheață în primele 4-6 ore de la tratament, 15 minute cu 15 minute pauză (că să nu provocăm degerături) dacă vă deranjează senzația de căldură și inflamație
 • hidratarea cu minim 2 l de apă pe zi (un aport crescut de lichide ajută la refacerea pielii și conferă suport pentru sporirea formării de colagen)
 • să așteptați 2-3 luni pentru a observa rezultatul final
Instructiuni post-topire cu hialuronidaza

DACĂ AȚI PRIMIT ACESTE INSTRUCȚIUNI, ÎNSEAMNĂ CĂ AȚI BENEFICIAT DE INJECTAREA CU HIALURONIDAZĂ PENTRU TOPIREA ACIDULUI HIALURONIC!

După injectarea cu hialuronidază, este normal să:

 • Apară un edem (umflătură) însoțită de roșeață, în zona injectată, în următoarele 6 ore post-injectare;
 • Apară echimoze (vânătăi) la nivelul zonei tratate; se recomandă aplicarea de arnică montană la indicațiile medicului;
 • Simțiți o ușoară presiune, însă de scurtă durată.

NU VĂ ÎNGRIJORAȚI DACĂ BUZELE SUNT INFLAMATE MAI MULT DECÂT ÎN CAZUL UNEI VOLUMIZĂRI CU ACID HIALURONIC:  edemul (inflmația maximă) va persista timp de 3 ore, ulterior se diminuează tipic înțepăturilor.

Dacă după 24 de ore de la procedură sesizați că sunteți inflamată, vă recomandăm administrarea pe cale orală a unor antialergice.

Se recomandă aplicarea locală de gheață în primele 3 ore de la tratament, 15 minute cu 15 minute pauză (ca să nu provocăm degeraturi).

Proprietățile acestei substanțe contribuie la eliminarea naturală a acidului hialuronic de catre glandele endocrine în cel mai scurt timp posibil. Cu alegerea corectă a dozei și determinarea locului de injectare, zona afectată revine la forma inițială.

Se recomandă să așteptați o săptămână până la orice procedură pe acea zonă. În anumite situații, pot fi necesare ședințe suplimentare de topire cu hialuronidază.

ÎN UNELE CAZURI, MEDICUL VĂ POATE PROGRAMA LA O NOUĂ INJECTARE A DOUA ZI!

Instructiuni post-lipoliza

Injectarea unui cocktail de substante ce are ca rol topirea celulelor grase poate veni si cu efecte temporare ce pot deranja confortul pacientului. Zona se poate înroși și poate prezenta inflamație puternică timp de câteva săptămâni.

NU ESTE INDICAT:

 • Să consumați alcool imediat după injectare
 • Să aplicați alte produse decât cele recomandate de medic, măcar 24 de ore după procedură
 • Să mergeți la solar, să vă expuneți la soare, temperaturi ridicate, băi fierbinți și saună, timp de 14 zile.
 • Zona de intrare (injectare) va avea nevoie de o igienă strictă, după injectare. Este necesară purtarea plasturilor care acoperă zona de injectare, timp de 48 de ore post procedură, pentru a proteja zona injectată.
 • Punctul de intrare a canulei trebuie protejat de umiditate, dar și de produse cosmetice.
 • Nu spălați/ curățați zona decât cu dezinfectant, timp de 48 de ore.
 • Să faceți efort fizic intens pe perioada ulterioară procedurii.
 • Să aplici creme sau produse cosmetice pe zona proaspăt injectată.

RECOMANDARI:

 • Daca este cazul, puteti aplica si comprese cu gheata in primele 4-6 ore de la tratament.
 • Consumati cat mai multa apa dupa tratament, macar cateva zile dupa injectare.
 • Este indicat să masați zona la nivelul căreia ați optat pentru această proceduri timp de 2-3 săptămâni. În funcție de cantitatea de produs folosit, puteți masa tot corpul.
 • Adoptă un regim echilibrat și ferește-te de băuturi carbogazose sau mâncăruri cu un aport caloric mare.
 • Urmărește evoluția rezultatului și înștiințează-ți medicul în cazul în care simți nevoia de lămuriri sau de un nou consult.
Instructiuni post-mezoterapii

DACĂ AȚI PRIMIT ACESTE INSTRUCȚIUNI, ÎNSEAMNĂ CĂ AȚI BENEFICIAT DE BEAUTY COCKTAIL\PRP

În funcție de cât de reactivă\sensibilă este pielea dumneavoastră, în urma tratamentului pot apărea:

 • Roșeață
 • O ușoară inflamație în zona injectărilor. Micile puncte de inflamație se pot datora și tehnicii de injectare (papule) care vor dispărea în câteva ore. Puteți ține comprese cu gheță o dată la 2-3 ore după procedură, timp de 24-48 de ore
 • Mici vânătăi care vor dispărea într-o săptămână
 • Pentru o vindecare rapidă a acestora, se recomandă utilizarea cremei de arnică de 3 ori pe zi

VĂ RECOMANDĂM:

 • Să aplicați comprese cu gheață o dată la 2-3 ore după procedură, timp de 24-48 de ore pentru calmarea senzației de înțepătură și a inflamației
 • Să aplicați arnică montană de 3 ori pe zi pentru vindecarea rapidă a zonelor injectate
 • Să evitați atingerea feței imediat după tratament, cu mâinile neigienizate în prealabil
 • Să nu aplicați produse cosmetice în zona tratată timp de 24 de ore
 • Să nu vă expuneți la soare, solar și praf, timp de 14 zile
 • Utilizați o cremă cu factor de protecție solară
 • Să vă păstrați pielea mereu hidratată, întrebând în cabinet despre tipurile de cremă pe care le puteți utiliza după efecturea procedurii.
 • Evitați să luați antiinflamatoare 7 zile înainte și după procedură, deoarece anumite substanțe din acestea pot încetini sau anula acțiunea factorilor de stimulare a colagenului.

Consumul a minim 2 l de apă pe zi înainte și post procedură, cât și o alimentație sănătoasă, vor spori apariția rezultatelor, scopul mezoterapiilor și a PRP-ului fiind, pe lângă cel de a reda luminozitatea tenului,  și acela de a stimula refacerea de colagen și elastină, reparând tenul în profunzime.

Urmatoarea ședință se recomandă la 2-5 săptămâni de la tratamentul anterior, pentru rezultate optime fiind necesare 4-6 ședințe.

Instructiuni post-peeling

Peelingul se recomanda pacientilor care inteleg foarte bine ceea ce ii asteapta si care isi doresc efectuarea acestei proceduri, chiar daca aceasta poate presupune izolare temporara. Mai ales daca peelingul este efectuat cu un instrument denumit dermapen, roseata care poate aparea imediat dupa procedura va fi accentuata si poate dura cateva zile. Tenul se va ingrasa in primele zile mai mult decat de obicei, urmand ca in cateva zile de la procedura sa capete un aspect foarte luminos si placut.  Este posibil ca unele persoane sa prezinte si mici descuamari ale pielii, totul in functie de intensitatea si profunzimea realizarii tratamentului. Acest lucru se decide cu medicul in cabinet.

NU ESTE INDICAT:

 • Sa consumati alcool imediat dupa injectare
 • Sa aplicati alte produse decat cele recomandate de medic, macar 24 de ore dupa procedura
 • Sa mergeti la sala, solar sau sa faceti dusuri fierbinti macar 7-10 zile dupa procedura
 • Nu atingeti fata sau zona injectata, mai ales cu mainile neigienizate

RECOMANDARI:

 • Aplicarea cremei Cicaplast sau Contratubex de doua ori pe zi, timp de cateva zile dupa interventie
 • Consumati cat mai multa apa dupa tratament, macar cateva zile dupa injectare.
 • Neaparat utilizati o crema cu factor de protectie solara, pentru a evita formarea petelor solare.
Instructiuni post-injectare cu toxina botulinica

DACĂ AȚI PRIMIT ACESTE INSTRUCȚIUNI, ÎNSEAMNĂ CĂ AȚI BENEFICIAT DE ESTOMPAREA RIDURILOR CU TOXINĂ BOTULINICĂ!

Este posibil ca zonele unde s-au făcut injecțiile să fie puțin roșii și inflamate, efecte ce vor dispărea în maxim 1-2 h de la tratament.  În cazul în care un vas de sânge a fost atins cu acul, poate apărea o mică vânătaie, ce se va estompa în maxim o săptămână.

În cazul pacientelor cu exces de piele pe pleoapa superioară, injectarea toxinei botulinice în zona frunții poate să creeze o senzație neplacută. Lipsa activității musculare poate avea ca efect o pleoapă superioară mult mai vizibilă datorită pielii în exces. Recomandarea corectă medicală este îmbinarea procedurii de ștergere a ridurilor cu botox cu procedura de blefaroplastie chirurgicală.

EVITAȚI:

 • să vă atingeți fața, deoarece este posibil să simțiți o senzație de mâncărime
 • evitați consumul de alcool timp de 24h
 • timp de 24 de ore să masați zona tratată sau să aplicați produse cosmetice
 • să masați zona tratată pentru a nu dispersa substanța injectată în punctele cheie
 • expunerea la temperaturi ridicate (saună, solar, dușuri fierbienți) și efortul fizic intens timp de 2 săptămâni pentru a nu elimina substanța din corp, înainte să își facă efectul

Imediat dupa procedură  este indicat să faceți exerciții de mimică a mușchilor faciali tratați, pentru a facilita fixarea toxinei botulinice pe placa neuromotorie.  NU VĂ FACEȚI GRIJI!  Chiar dacă nu realizați aceste mișcări,  substanța se va instala, deoarece depozitarea ei a fost răspândită pe o arie extinsă. Este recomandat ca în urmatoarele zile să evitați contracția voluntara a mușchilor.

NU VĂ ÎNGRIJORAȚI DACĂ DUPĂ TRATAMENT AVEȚI MIGRENE, este un lucru normal, iar la recomandarea medicului puteți lua un antiinflamator.

Efectele încep să apară după 4-7 zile de la tratament, iar rezultatul final se va observa după 14 zile.

Tratamentul are o remanență de 4-6 luni.  Acesta diferă de la o persoană la alta, în funcție de activitatea musculară, în funcție de activitățile zilnice.  Expunerea în mod deliberat la soare, solar, lipsa hidratării vor diminua remanența.

Dacă nu doriți ca efectul să dispara în totalitate până la o nouă  injectare, puteți apela la procedura de baby btx pentru menținerea rezultatelor.

După câteva tratamente,  efectul toxinei botulinice poate începe să dureze mai mult, 6-8 luni.

În cazul în care observați că toxina botulinica nu și-a făcut efectul în totalitate, după 14 zile de la tratament, reveniți pentru completarea gratuită a cantității potrivite musculaturii dumneavoastră.

BTX ÎN MASETER:  fiind un mușchi mai puternic, substanței ii va trebui o perioadă de instalare mai lungă,  aceasta începând să se instaleze după 3-4 săptămâni de la tratament, iar efectul final se va observa după 2-3 luni (toxina botulinica inhibă hiperactivitatea mușchiului, se atrofiază și acesta devine mai subțire – efect de slimming).

GUMMY SMILE ȘI SMOKER LINES:  în urma instalării toxinei botulinice este posibil să simțiți o amorțeală în zona tratată. NU VĂ FACEȚI GRIJI! Această senzație va trece în 2 săptămâni.  În unele cazuri, medicul vă recomandă realizarea tratamnetului în două ședințe separate, pentru a ajunge la rezultatul optim, deoarece cantitatea de toxina botulinica  folosită diferă de la o persoană la alta.

Instructiuni post-blefaro cu plasma iq

IMEDIAT DUPA TRATAMENT:

 • Există posibilitatea să simțiți o ușoară senzație de arsură care poate persista 2-3 zile.
 • Zona tratată poate fi inflamată, iar în funcție de sensibilitatea pielii dumneavoastră, inflamația poate persista de la 3 până la 5 zile.

În urmatoarele zile vor apărea mai multe cruste mici, maronii, care vor cădea de la sine în aproximatix 10 zile, dezvăluind pielea nouă, de culoare roz.

FOARTE IMPORTANTaceste cruste se lasă să cadă singure, iar apoi se va aplica o cremă cu factor de protecție.

VĂ RECOMANDĂM:

 • să îngrijiți crustele cu cremă Cicaplast, aplicând-o de 2 ori pe zi, printr-un masaj ușor, pănă la vindecare
 • Să evitați umezeala în zona tratată
 • Să nu aplicați make-up timp de 24 de ore, după aceea puteți să vă folosiți de acesta pentru a masca punctele de sublimare(crustele)
 • Să evitați expunerea la soare, solar, saună, timp de 3 săptămâni
 • După ce crusta cade, folosiți cremă cu factor de protecție pentru a evita hiperpigmentarea cauzată de expunerea la soare
 • Realizarea a minim 3 ședințe, o dată la 6 săptămâni, pentru a avea un rezultat apropiat cu cel chirurgical

Microparticulele de plasmă acționează doar la nivelul stratului epidermal, fără a leza pielea. Efectele pozitive vor fi evidențiate.  În cateva zile de la tratament veți avea senzația că pielea “se strânge”, procesul de remodelare al fibrelor de colagem continuând în decursul următoarelor săptămâni.

Despre noi

In fiecare zi intalnim oameni care ne creeaza o prima impresie. Inainte de educatie, maniere, arta dialogului sau o carisma aparte, fiecare ne intipareste pe retina aspectul fizic. Medicina estetica a evoluat in toata lumea, accesul la frumusete fiind mult mai facil decat in ultimii 20 de ani.

LEGACY MED SRL
42631589 | J40/6376/2020
Strada Gheorghe Brătianu Nr. 8, București 011413

Social media

Solutii minim-invazive, injectarile au luat locul interventiilor chirurgicale, definitive, incurajate mai ales dupa o anumita varsta sau in cazuri extreme.

Despre noi

In fiecare zi intalnim oameni care ne creeaza o prima impresie. Inainte de educatie, maniere, arta dialogului sau o carisma aparte, fiecare ne intipareste pe retina aspectul fizic. Medicina estetica a evoluat in toata lumea, accesul la frumusete fiind mult mai facil decat in ultimii 20 de ani.

LEGACY MED SRL
42631589 | J40/6376/2020
Strada Gheorghe Brătianu Nr. 8, București 011413

Utile
Social media

Solutii minim-invazive, injectarile au luat locul interventiilor chirurgicale, definitive, incurajate mai ales dupa o anumita varsta sau in cazuri extreme.

Copyright © 2021 Legacy Med. Toate drepturile rezervate.

Copyright © 2021 Legacy Med. Toate drepturile rezervate.