Epilare definitivă cu laser

Ce este epilarea cu laser?

Epilarea definitivă este o procedură non-invazivă de îndepărtare a părului nedorit de pe față sau corp, cu ajutorul tehnologiei „Nanolaser Trilogy” care combină beneficiile celor 3 lungimi de undă, Alexandrite 755nm, Diode 808nm și Nd:YAG 1064nm și 3000W putere transmisă pe manipol, făcând din acesta un echipament rapid, eficient și sigur pe toate tipurile de păr și piele, vizând diferite adâncimi și structuri din foliculuii de păr. Lumina laser penetrează în derm, până la rădăcina firului de păr, fără a afecta țesutul înconjurător. Laserul de epliare definitivă funcționează după un principiu simplu: lumina emisă de aparat este absorbită de pigmentul firului de păr, este transformată în căldură și condusă apoi până la rădăcină, unde sunt îndepărtate celulele germinative.

POTENȚIALI PACIENȚI PENTRU EPILAREA DEFINITVĂ:

Această procedură se adresează tuturor pacienților cu foliculită cronică, respectiv coșuri și iritații la nivelul firelor de păr sau fire de păr crescute în piele, pentru cei care au diferite dezechilibre hormonale, cum ar fi sindromul ovarelor polichistice, cărora le crește păr în zona bărbiei, a perciunilor, a areolelor mamare, pe abdomen sau chiar pe spate, hirsutism sau care pur și simplu își doresc să scape de părul nedorit, fără să apeleze la lama de ras, epilarea cu ceară sau alte metode convenționale, care pot accelera creșterea părului corporal.

https://legacy-med.ro/wp-content/uploads/2023/10/laser-.jpeg

Cum se realizează epilarea cu laser?

Epilarea definitivă cu „Nanolaser Trilogy”  este cea mai puternică metodă de îndepărtare a părului nedorit. Pentru început, specialistul îi va adresa pacientului o serie de întrebări legate de tipul de piele și păr, afecțiuni medicale și medicamente pe care le folosește, zonele pe care vrea să fie aplicată procedura și alte întrebări relevante pentru efectuarea tratamentului. Esteticianul va face și o analiză a pielii și firelor de păr. Totodată, i se vor furniza toate informațiile cu privire la terapiile care se aplică și se va decide tipul de tratament care va fi folosit în cazul pacientului.

Următorul pas este adăugarea unui strat de gel transparent și rece, de tip ultrasunet la nivelul zonei pe care urmează să se efectueze procedura. Gelul are rolul de a evita arsurile și disconfortul pe perioada procedurii, ajutând în același timp și la aderență. Apoi specialistul, prin mișcări precise va glisa manipolul pe întreaga zonă tratată.

Beneficiile epilării cu laser

Principalul beneficiu al epilării cu laser este îndepărtarea părului permanentă a părului nedorit, o dorință pe care mulți dintre noi o avem. Pe lângă acest aspect, de altfel extrem de important, procedura reușește să:

 • trateze foliculita
 • ofere o piele mai fină
 • te scapă de stresul epilatului zilnic
 • nu este o procedură dureroasă

Ce tip de laser folosim?

În clinica Legacy Med ne mândrim cu unul dintre cele mai puternice aparate de pe piață, Super High Power Diode Laser, un laser cu o putere de 6900W, 3 lungimi de undă (755, 808, 1064) și 4 capete diferite de manevrare, specific fiecărei zone tratate, dar și de a oferi rezultate mai bune, într-un timp cât mai scurt.

Dispune de o tehnologie de răcire bine concepută (TEC) care garantează o procedura de tratament confortabilă și eficientă pentru o epilare definitivă sigură.

Datorită capului de epilare de 5.2 cm, durata procedurii de epilare definitivă este redusă cu până la 40%, fiind în același timp și foarte eficientă.

Cele trei lungimi de undă ale acestuia asigură eficacitate pe orice tip de piele, indiferent de sezon, oferă o penetrare profundă a foliculului de păr cu putere medie-mare, potrivită pentru toate tipurile de piele dar și de păr (chiar și părul blond).

• 755nm: Lungime de undă specifică pentru păr blond și păr fin;
• 808nm: Lungime de undă standard pentru toate tipurile de păr;
• 1064nm: Lungime de undă specifică pentru pielea închisă la culoare.

Avantajele epilării definitive cu noua noastră tehnologie „Nanolaser Trilogy”:

• Tratează toate tipurile de păr, de la părul negru la cel blond;
• Tratează toate fototipurile de piele;
• Fără durere;
• Sesiuni de tratament mai scurte;
• Tratament eficient și sigur pentru epilarea definitivă.

https://legacy-med.ro/wp-content/uploads/2023/10/LASER-EPLIARE-DIODA-.png
https://legacy-med.ro/wp-content/uploads/2023/10/capete-.png

Recomandări înainte si după epilarea definitivă

 • Evită expunerea la soare/solar cu aproximativ 3-5 zile înainte și după de procedură;
 • Evită metodele de epilare care presupun smulgerea firelor de păr (epilarea cu ceară sau cu cremă depilatoare, utilizarea epilatorului electric sau a pensetei), cu aproximativ o lună, dar și după procedură; Este recomandată utilizarea lamei de ras sau a trimmer-ului pe toată durata tratamentului. Specialiștii confirmă că rezultatele procedeului vor fi mult mai bune;
 • Nu te rade cu lama sau cu aparatul de ras în ziua în care va avea loc ședința;
 • Nu utiliza creme/ulei pe zona care urmează să fie supusă tratamentului.

Contraindicații – pacienți care nu pot apela la tratamentul de epilare cu laser

 • Este contraindicat tratamentul de epilare definitivă în cazul pacienților care prezintă un stimulator cardiac, alergii, dereglări hormonale, afecțiuni ale țesutului conjunctiv, boli precum epilepsia sau diabetul, sau cei care au un istoric de neoplazii (diferite forme de cancer);
 • De asemenea, nu se recomandă nici în cazul persoanelor care sunt sub tratament cu medicație fotosensibilizantă, iar aici intră medicamentele care includ retinoizi și acizi AHA (alfa hydroxyl), medicamente antiinflamatoare, anumite tetracicline, anti-acneice, antidepresive, antidiabetice, antihistaminice și chiar anumite antibioticeș
 • Pe durata tratamentului, nu se recomandă medicamentele care subțiază sângele și pot conduce la arsuri cutanate, și bineînțeles nici acelea care stimulează creșterea părului. În principiu, epilarea definitivă are un efect benefic asupra afecțiunilor dermatologice (în special asupra foliculitei), însă există anumite probleme ale pielii în cazul cărora nu se recomandă acest tratament.

Informații generale:

De foarte multe ori pacientele se tem de rezultate exagerate, care în loc să înfrumusețeze și să armonizeze trăsăturile, mai mult le înăspresc. La Legacy Med avem o echipă de medici specialiști, bine pregătiți, gata să îți ofere rezultatele optime, pe care le meriți.

Pentru mai multe informații post procedură apasă aici.

Rezultatul procedurii de epilare definitivă

În cazul procedurii de epilare cu laser, rezultatele încep să fie vizibile încă de la prima ședință. Pacientul va observa încetinirea creșterii firelor de păr, rărirea foliculilor, dar și o îmbunătățire la nivelul pielii, mai ales în cazul celor care se confruntă cu foliculită.

Părul NU CADE imediat după ședința de epilare, ci după circa 14 zile de la data epilării.

Deoarece ciclurile de crestere a firelor de păr sunt diferite, sunt necesare mai multe sedințe, astfel încât toți foliculii dintr-o anumită zonă să poata fi eliminați.
Dacă un tratament complet de epilare definitivă cu laser curpinde între șase și opt ședințe, efectuate la distanță de aproximativ trei săptămâni, datorită tehnologiei „Nanolaser Trilogy” numărul ședințelor poate fi redus la numai patru ședințe.

După încheierea procedurii se recomandă o sedință de întreținere o dată la 6-12 luni.

WhatsApp Image 2023-10-06 at 17.28.29

Întrebări frecvente:

Epilarea definitivă cu laser este o procedură dureroasă?

Nu, epilarea cu laser nu este o procedură dureroasă! Folosim un aparat de ultimă generație Super High Power Laser, care beneficiază de un sistem inteligent de răcire, ce are rolul de a reduce disconfortul din perioada procedurii.

Cât de des ar trebui să fac acest tratament?

Specialiștii noștri recomandă ca pacientul să efectueze un tratament complet (min. 6 ședințe), pentru a se bucura de rezultate optime. În general, este recomandat să se efectueze o ședință la un interval de aproximativ 4 săptămâni, pe toată durata tratamentului.

Pentru mai multe informații despre epilarea definitivă cu laser citește articolele din blog aici.

https://legacy-med.ro/wp-content/uploads/2023/10/LASER-EPILARE-DEFINITIVA.png
LISTA DE PREȚURI AICI

Fa o programare acum!

  Despre noi

  In fiecare zi intalnim oameni care ne creeaza o prima impresie. Inainte de educatie, maniere, arta dialogului sau o carisma aparte, fiecare ne intipareste pe retina aspectul fizic. Medicina estetica a evoluat in toata lumea, accesul la frumusete fiind mult mai facil decat in ultimii 20 de ani.

  LEGACY MED SRL
  42631589 | J40/6376/2020
  Strada Gheorghe Brătianu Nr. 8, București 011413

  Social media

  Solutii minim-invazive, injectarile au luat locul interventiilor chirurgicale, definitive, incurajate mai ales dupa o anumita varsta sau in cazuri extreme.

  Despre noi

  In fiecare zi intalnim oameni care ne creeaza o prima impresie. Inainte de educatie, maniere, arta dialogului sau o carisma aparte, fiecare ne intipareste pe retina aspectul fizic. Medicina estetica a evoluat in toata lumea, accesul la frumusete fiind mult mai facil decat in ultimii 20 de ani.

  LEGACY MED SRL
  42631589 | J40/6376/2020
  Strada Gheorghe Brătianu Nr. 8, București 011413

  Utile
  Social media

  Solutii minim-invazive, injectarile au luat locul interventiilor chirurgicale, definitive, incurajate mai ales dupa o anumita varsta sau in cazuri extreme.

  Copyright © 2021 Legacy Med. Toate drepturile rezervate.

  Copyright © 2021 Legacy Med. Toate drepturile rezervate.