Sculptra Tratament injectabil

   Odată cu trecerea anilor pielea noastră îmbătrânește, iar producția de colagen începe să scadă, apărând astfel laxitatea pielii, ridurile sau pierderea volumului natural al feței. 

Există numeroase produse cosmetice sau suplimente alimentare care servesc drept surse de colagen, însă cea mai eficientă formă de a furniza organismului acest compus este prin stimularea producției naturale de colagen. 

În urmă cercetărilor, specialiștii din domeniul medicinei estetice au reușit să vină pe piață cu un produs inovator cu rezultate spectaculoase, destinat atât femeilor cât și bărbaților, care vor să-și îmbunătățească textura pielii dar și geometria facială, care, odată cu trecerea anilor, începe să aibă de suferit. 

Sculptra, singurul produs aprobat FDA

Sculptra este singurul produs injectabil aprobat de FDA care ajută gradual la înlocuirea colagenului pierdut- cea mai comună proteină din corp care oferă suport celulelor și țesutului. 

Produsul acționează în dermul adânc și ajută la revitalizarea producției de colagen și la refacerea structurii și volumului pielii, determinând o întinerire evidență. Astfel aceast produs inovator tratează atât cauza cât și efectul îmbătrânirii fiind ideal în rejuvenarea pielii. 

Beneficiile oferite de acest produs sunt următoarele: 

– întinerește pielea  

– combate laxitatea 

– stimulează producția de colagen natural, ceea ce ajută la îmbunătățirea aspectului și elasticității pielii.  

– este minim invaziv 

– nu necesită perioada de recuperare astfel încât te poți întoarce la activitățile cotidiene 

– are o remanentă îndelungată, de până la 2 ani. 

Tratamentul minim invaziv, cu efecte vizibile până la 2 ani

Sculptra este unul dintre cele mai durabile tratamente injectabile disponibile astăzi. Efectele acestui tratament se desfășoară progresiv si se pot observa pe o perioadă mai lungă de timp, spre deosebire de acidul hialuronic al cărui efect este vizibil imediat, însă o remanență de doar câteva luni.  Rezultatele obținute în urma tratamentului Sculptra sunt naturale, și nu oferă un effect exagerat sau supradimensionat. Nimeni nu va observa că s-a intervenit asupra zonei, însă cu toții vor observa o îmbunătățire semnificativă a aspectului tău. 

Pentru că nevoile oamenilor sunt diferite, produsul poate fi folosit în diferite zone precum față , gât sau piept. Tratamentele cu Sculptra ajută la îmbunătățirea aspectului pielii, restabilirea volumelor faciale pierdute odată cu înaintarea în vârstă sau diminuate că urmare a scăderii nivelului de colagen din zona tâmplelor, pomeților, cearcănelor, obrajilor, liniei mandibulare sau a bărbiei. 

Procedura minim invazivă care se realizează prin injectarea produsului, Sculptra, este minim invazivă și aduce benefiicii majore pe termen îndelungat, fără a necesită o perioadă lungă de recuperare astfel încât pacienții se pot întoarce la activitățile lor cotidiene, la scurt timp după injectare. 

Rezultatele obținute sunt naturale, practic pielea ta va arăta mult mai bine, iar nimeni nu va bănui că ai trecut pragul unei clinici de medicină estetică. 

Reguli post procedură

Dacă ți-e teamă de ace sau durere, trebuie să știi că procedura se realizează cu cremă anestezică sau cu anestezie de tip spray cu gheață, pentru a diminua orice durere sau discomfort pe perioada injectării. După injectare zona tratată va fi ușor roșiatică și inflamată, însă acest efect secundar va dispărea în câteva ore. Totodată, este indicat ca post procedură să eviți expunerea la soare, solar, saună sau băi fierbinți timp de câteva zile, pentru a evita eventualele neplăceri.  

Pentru a obține rezultate optime, trebuie să știi că, în funcție de nevoile tale, este posibil să ai nevoie de mai multe ședințe, însă acest lucru îți va fi comunicat de către medicul specialist în cabinet, după o consultație amănunțită.  

Sculptra este un tratament sigur și eficient pentru tratarea pierderii volumului facial și a semnelor de îmbătrânire. Cu toate acestea, că și în cazul oricărui alt tratament, pot apărea efecte secundare, cum ar fi umflarea, roșeață sau sensibilitatea zonei tratate. În general, aceste efecte secundare sunt minore și dispar de la sine în câteva zile. Înainte de a începe tratamentul, este important să consultați un medic specialist. 

Ce reprezinta produsul Sculptra?

Sculptra este un biostimulator de colagen de tip 1 injectabil, original și unic, fabricat din acid poli-L-lactic. 

Unde si cum actionează produsul ? 

Sculptra Poly-L-lactic Acid acționează în dermul profund și produce o stimulare intensă de colagen, astfel încât dermul se va umple natural cu colagen propriu, ridurile dispar, fața isi recapata volumul și se reversează tot procesul de îmbătranire.  

Care sunt efectele pe care le putem observa în urma realizarii procedurii cu Sculptra? 

 • refacerea / reîntinerirea structurii dermului mult îmbatranit prin stimulare de colagen;
 • umplerea ridurilor si santurilor profunde;
 • umplerea cicatricilor post acneice / varicela;
 • refacerea volumetriei faciale;
 • recăpătarea aspectului tânăr al feței;
 • refacerea pomeților si obrajilor dupăslabiri importante

Cui i se adreseaza Sculptra? 

Sculptra se adresează pacienților care caută rezultate treptate, naturale și de lungă durată. 

Care sunt zonele care pot fii tratate cu Sculptra? 

 • fata
 • gâtul
 • decolteul
 • mâinile
 • abdomenul
 • bratele
 • genunchii
 • fesele

Care este rezultatul în urma realizarii procedurii cu Sculptra? 

Rezultatul va fi unul natural subtil de întinerire care va dura peste 2 ani. 

  

In cât timp se poate observa rezultatul? 

Rezultatul se va observa în timp pe măsură ce productia proprie de colagen umple si reface dermul. Practic lună de lună fața se va întineri foarte natural, subtil, frumos iar cei care nu te-au vazut de ceva vreme vor observa acest efect uimitor. 

Cât dureaza efectul ? 

Efectul procedurii de injectare cu Sculptra poate să persiste pâna la 2 ani de zile, însa acest lucru depinde foarte mult si de gradul de metabolizare al fiecarei persoane în parte. 

Câte sedinte sunt necesare ? 

Schema de tratament implică 3/4  ședinte la un interval de 21-30 de zile 

Contraindicații: 

 • sarcina/alăptare
 • boli autoimune active
 • inflamații ale zonei tratate
 • tratamente cu medicamente anticoagulante

Este dureroasă procedura? 

Nu,procedura nu implică durere și vă puteți întoarce la activitatile cotidiene în aceasi zi. 

  

Cu ce este diferit Sculptra de injectarile cu acid hialuronic? 

Serul cu Acidul hialuronic creste imediat volumul pe zona unde este injectat și în timp aceasta va fi resorbit. In schimb acidul polilactic din Sculptra injectat urmează a fi înlaturat, declansând un proces de reconstrucție a fibrelor de colagen. Volumizarea se produce subtil si treptat.   

Efectele injectarii cu acid hialuronic se pot vedea imediat după procedura însa in cazul tratamentului cu Sculptra efectele se pot observa in timp. 

https://legacy-med.ro/wp-content/uploads/2023/06/sculptra-112-front-detail.jpg
PRET TRATAMENTUL SCULPTRA
de la 480 euro

Fa o programare acum!

  Despre noi

  In fiecare zi intalnim oameni care ne creeaza o prima impresie. Inainte de educatie, maniere, arta dialogului sau o carisma aparte, fiecare ne intipareste pe retina aspectul fizic. Medicina estetica a evoluat in toata lumea, accesul la frumusete fiind mult mai facil decat in ultimii 20 de ani.

  LEGACY MED SRL
  42631589 | J40/6376/2020
  Strada Gheorghe Brătianu Nr. 8, București 011413

  Social media

  Solutii minim-invazive, injectarile au luat locul interventiilor chirurgicale, definitive, incurajate mai ales dupa o anumita varsta sau in cazuri extreme.

  Despre noi

  In fiecare zi intalnim oameni care ne creeaza o prima impresie. Inainte de educatie, maniere, arta dialogului sau o carisma aparte, fiecare ne intipareste pe retina aspectul fizic. Medicina estetica a evoluat in toata lumea, accesul la frumusete fiind mult mai facil decat in ultimii 20 de ani.

  LEGACY MED SRL
  42631589 | J40/6376/2020
  Strada Gheorghe Brătianu Nr. 8, București 011413

  Utile
  Social media

  Solutii minim-invazive, injectarile au luat locul interventiilor chirurgicale, definitive, incurajate mai ales dupa o anumita varsta sau in cazuri extreme.

  Copyright © 2021 Legacy Med. Toate drepturile rezervate.

  Copyright © 2021 Legacy Med. Toate drepturile rezervate.