https://legacy-med.ro/wp-content/uploads/2023/02/simona-chitac.jpg

Simona Chitac - Owner & Founder Legacy Med

Cu experienta in management medical de peste 6 ani, clinica Legacy Med a fost infiintata din dorinta de a oferi pacientilor servicii de medicina estetica la cel mai inalt nivel de decenta si profesionalism: produse premium, medici si personal pregatit si amabil, ambient de exceptie. Cu afaceri in mai multe domenii de activitate: mass media, imobiliare, servicii medicale, Simona Chitac a reusit si a inchegat o echipa medicala astfel incat fiecare pacient care trece pragul clinicii Legacy Med sa fie tratat asa cum ne-ar placea tuturor sa fim tratati.

https://legacy-med.ro/wp-content/uploads/2023/02/dr-popa-adelina-.jpg

Dr. Adelina Popa

Doctorand in Dermatovenerologie, autor a peste 32 de studii si carti publicate in domeniu, Dr. Popa este si membru in echipa de cercetare studii clinice la Euromed, Bucuresti, Romania. Membru in organizatii stiintifice:
– Societatea Romana de Dermatologie
– European Academy of Dermatology
– Asociatia Romana de Dermatologie Pediatrica
– International Dermoscopy Society

Dr. Popa colaboreaza si cu Spitalul Universitar de Urgenta Elias din Capitala.

https://legacy-med.ro/wp-content/uploads/2023/02/dr-zain-latif-.jpg

Dr. Zain Alabidin Abdul Amir

In prezent, cadru medical cu participare activa si efectuare proceduri chirurgicale in estetica faciala.
2017 Internship, Medical imaging ( echograph); Fundeni Clinical Institute, Bucharest (Romania)
Internship, Emergency medicine; Emergency Hospital of Saint Pantelimon, Bucharest (Romania)
2016 Internship, Gastroenterology; Emergency University Hospital Bucharest, Bucharest (Romania)
2016 Internship, Cardiology; Clinical Hospital Colentina, Bucharest (Romania)
2015 Internship, internal medicine; Emergency University Hospital Bucharest, Bucharest (Romania)

Dr. Amir colaboreaza si cu Spitalul Universitar de urgenta Militar Central Carol Davila, Bucuresti

https://legacy-med.ro/wp-content/uploads/2023/03/dr-alexandru-sarbu-1.jpg

Dr. Alexandru Sârbu

Un medic tanar, cu dubla specializare si multiple competente, stagii de chirurgie plastica, oto-rino-laringologie, neurochirurgie, chirurgie orala si maxilo-faciala. Experienta anterioara dobandita in Spitale din Craiova, Constanta si Bucuresti: Spitalul Clinic de Urgență Sf. Ioan, Spitalul Clinic Colțea, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

https://legacy-med.ro/wp-content/uploads/2023/02/dr-mihnea-ioancea-.jpg

Dr. Mihnea Antonius Ioan

Cu experienta de peste 6 ani in estetica faciala si multiple cursuri de specializare in estetica medicala, s-a mutat in Bucuresti dupa experienta anterioara dobandita in Spitale din Deva, Timisoara, Pitesti si Suceava.

https://legacy-med.ro/wp-content/uploads/2023/02/dr-elena-alecu-.jpg

Dr. Cristina Alecu – Clinicile Dr. Alecu

Un medic-colaborator cu multiple specializari si cursuri internationale de estetica faciala in Monaco si Paris, provenind dintr-o familie cu inalte performante medicale continue cu medici chirurgi de renume. Implementeaza tehnici inovatoare si are o abordare holistica a domeniului.

https://legacy-med.ro/wp-content/uploads/2023/02/dr-hussein-.jpg

Dr. Hussein Shamieh

Medic-colaborator, fondator al propriei clinici in Constanta, medicul Hamieh este unul dintre cei mai apreciati chirurgic esteticieni din Romania cu peste 12.000 de operatii de success.

https://legacy-med.ro/wp-content/uploads/2023/02/coman-roxana.jpg

Roxana Coman – Manager Clinica Legacy Med

Cu o bogata experienta de organizare a echipelor, Roxana si-a folosit experienta din vanzari si comunicare pentru a construi piramidal o structura functionala optima. A studiat managementul clinicilor medicale si sustine traininguri de comunicare pentru personalul de Receptie si Call Center in clinici cu servicii medicale specifice.

https://legacy-med.ro/wp-content/uploads/2023/02/orlando-petre.jpg

Orlando Petre – Project Manager

Dupa ce a condus echipe mari in servicii Horeca, Orlando Petre a acceptat provocarea de a se alatura unei echipe tinere, in domeniul serviciilor medicale. Este responsabil de dezvoltarea si de proiectele noi ale clinicii Legacy Med, atat la nivel de sediu central, cat si la nivel national.

https://legacy-med.ro/wp-content/uploads/2023/02/raluca-badea-.jpg

Raluca Badea - Asistent Manager

Experienta in relatii cu publicul a dezvoltat-o in sistemul bancar, ulterior pasiunea pentru estetica a impins-o in bratele echipei Legacy Med. Atenta la orice este nou in medicina estetica, Raluca poate sta de vorba cu usurinta despre tendintele mondiale si ultimele produse de pe piata.

https://legacy-med.ro/wp-content/uploads/2023/02/bianca-.jpg

Bianca Dumitru – Asistent Call Center

Frumoasa si pasionata de medicina estetica, si-a facut loc in echipa clinicii Legacy Med prin seriozitate si blandete. Este una din persoanele angajate special pentru a comunica zilnic cu pacientele si pentru a face acest lucru, a urmat cursuri de comunicare si Front Desk.

https://legacy-med.ro/wp-content/uploads/2023/02/georgiana-silistean.jpg

Georgiana Silisteanu – Asistent Call Center

Georgiana, jurist de profesie, a fost acaparata de comunicare, reguli si proceduri. A cunoscut echipa clinicii si s-a regasit in activitatea de gestionare a pacientelor, in stabilirea gradului de satisfactie a acestora. Cunostintele juridice i-au dat un plus de valoare departamentului si intregii echipe.

https://legacy-med.ro/wp-content/uploads/2023/03/luminita-iacob.jpg

Luminita Iacob – Content Writer

Desi medicina estetica este un domeniu de activitate nou pentru Luminita, entuziasmul, seriozitatea si dorinta de a invata lucruri noi, imbinate cu o imaginatie puternica si un stil aparte de comunicare, noul Junior al Departamentului Social Media Legacy Med este o parte importanta a comunicarii externe a clinicii noastre.

https://legacy-med.ro/wp-content/uploads/2023/02/ruse-sebastian-.jpg

Sebastian Ruse – Creative & Graphic Designer

Geniu al creatiei si un visator continuu, Sebastian s-a alaturat echipei Legacy Med pentru a raspunde la provocarile unui domeniu dinamic plin de frumusete. Dupa ce s-a ocupat de conturi importante in agentii de creatie, de imaginea unor cluburi si restaurant din zona Nordului a Capitalei, a ramas in echipa unei clinici medicale in plina evolutie.

Despre noi

In fiecare zi intalnim oameni care ne creeaza o prima impresie. Inainte de educatie, maniere, arta dialogului sau o carisma aparte, fiecare ne intipareste pe retina aspectul fizic. Medicina estetica a evoluat in toata lumea, accesul la frumusete fiind mult mai facil decat in ultimii 20 de ani.

LEGACY MED SRL
42631589 | J40/6376/2020
Strada Gheorghe Brătianu Nr. 8, București 011413

Social media

Solutii minim-invazive, injectarile au luat locul interventiilor chirurgicale, definitive, incurajate mai ales dupa o anumita varsta sau in cazuri extreme.

Despre noi

In fiecare zi intalnim oameni care ne creeaza o prima impresie. Inainte de educatie, maniere, arta dialogului sau o carisma aparte, fiecare ne intipareste pe retina aspectul fizic. Medicina estetica a evoluat in toata lumea, accesul la frumusete fiind mult mai facil decat in ultimii 20 de ani.

LEGACY MED SRL
42631589 | J40/6376/2020
Strada Gheorghe Brătianu Nr. 8, București 011413

Utile
Social media

Solutii minim-invazive, injectarile au luat locul interventiilor chirurgicale, definitive, incurajate mai ales dupa o anumita varsta sau in cazuri extreme.

Copyright © 2021 Legacy Med. Toate drepturile rezervate.

Copyright © 2021 Legacy Med. Toate drepturile rezervate.