Tricks

  • Stiai ca acidul hyaluronic iubeste apa? Daca doresti ca rezultatul volumizarilor cu acid hyaluronic sa aiba rezultat maxim, iti recomandam sa bei cel putin 3 litri de apa pe zi. Daca nu esti prietena cu apa, nu te astepta ca acidul hyaluronic sa faca minuni. Apa il activeaza cel mai bine, profita!
  •  Ca în cazul oricăror intervenții medicale, trebuie să știi că există cazuri în care pacienții nu pot apela la proceduri minim invazive cu acid hialuronic sau toxina botulinica, din cauză că starea lor de sănătate nu le permite. Vorbim despre pacienți care se află sub tratament medicamentos, femei însărcinate, mame care alăpteză sau care au o condiție medicală precară. Sănătatea pacienților noștri este extrem de importantă pentru noi, tocmai de aceea, încă de la primul consult, vei discuta cu medicul toate aceste aspecte. Frumusețea este importantă, însă sănătatea ta este mai presus!
  • Poate că mulți pacienți nu cunosc faptul că procedurile cu acid hialuronic pot fi reversibile înainte ca produsul să se resoarbă în organism. Hialuronidaza este o substanță care are proprietatea de a topi acidul hialuronic, astfel că, atunci când pacienta nu este mulțumită de rezultatul obținut și își dorește să obțină din nou forma naturală a buzelor, poate apela la această procedură. Inițial, zona va fi inflamată – cât timp substanța acționează, însă, în aproximativ 1-2 zile acidul hialuronic va fi topit iar tu te vei bucura de aspectul natural de dinainte de procedură
  • Acidul hialuronic și toxina botulinica sunt substanțe utilizate de medicii esteticieni pentru îmbunătățirea aspectului fizic al pacienților, însă, probabil că mulți dintre voi nu știați că aceste produse pot fi folosite și în scopul tratării anumitor afecțiuni. Injectat la nivelul mandibulei poate trata bruxismul (scârșnirea mecanică a dinților, pe durata somnului), care afectează dentiția pacientului. Toxina botulinica va stopa mișcarea mușchilor, iar această afecțiune va fi tratată. Bineînețele, deoarece toxina botulinica are o remanență de 6 luni,  dacă te confrunți cu această problemă vei fi nevoit ca periodic (aproximativ 6 luni) să te întorci în cabinetul medicului pentru un nou tratament. Migrenele sunt îngrozitoare, iar adesea acestea nu trec nici măcar cu medicamente. Te-ai fi gândit vreodată că toxina botulinica poate trata acele dureri insuportabile de cap? Da, este posibil. Injectat în punctele cheie (în zona cefei), acesta va detensiona zona și tu vei scăpa de migrene. Totodată, toxina botulinical are proprietatea de a bloca și glandele sudoripare, acest lucru tratând cu succes hiperhidroza (transpirația excesivă). Procedura se poate face la nivelul palmelor, axilei sau tălpilor. Pentru că acidul hialuronic are rolul de a volumiza, el poate fi utilizat cu succes în cazul pacienților care se confruntă cu asimentrii faciale genetice, obținute în urma unor accidente sau a unor intervenții efectuate necorespunzător.

Tips

  • Stiai ca peste 50% din pacientele care au virusul herpetic si-l pot activa in momentul injectarii pentru volumizarea buzelor? Daca pacienta a avut cel putin o data herpes, este indicata administrarea pastilelor de Aciclovir cu 2-3 zile inainte si dupa injectare. De asemenea, este bine de stiut ca medicii nostri refuza injectarea pacientelor cu herpes vizibil activ in ziua programarii.
  • Stiati ca injectarea cu acid hyaluronic este reversibila? Acidul hyaluronic are si antidot: daca nu iti place rezultatul sau te-ai razgandit in actiunea de a avea acid hyaluronic injectat in diverse zone, nu este nicio problema: exista substanta care, injectata peste acidul hyaluronic, il topeste si il consuma fara a afecta in niciun fel tesutul propriu. Aceasta substanta de topire se numeste hialuronidaza si nu dezvolta efecte secundare, ci doar aduce zona injectata la forma naturala.
  • Cu toții știm că hidratarea este extrem de importantă, însă te-ai fi gândit vreodată că apa te poate ajuta să te bucuri mai mult de rezultatele dorite, în cazul procedurilor minim invazive cu acid hialuronic sau toxina botulinica. Apa va ajuta organismul să nu resoarbă așa de rapid produsul, astfel încât rezultatul va fi vizibil mai mult timp. Totodată, prin aportul de apă necesar organismului, pielea ta va arăta mai bine, mai sănătoasă, mai luminoasă.
  • Crema cu arnică montană are proprietăți extraordinare atunci când vorbim despre tratarea sau prevenirea echimozelor apărute în urma intervențiilor minim invazive cu acid hialuronic. Știai că înainte de intervenție este indicat să iei pastile cu arnică montană pentru a preveni edemele și inflamația? Ulterior, după injectare, pentru câteva zile, poți folosi crema pentru a elimina eventualul disconfort cauzat de injectare. Prețul acestor produse este accesibil, iar pacienții noștri le pot achiziționa chiar de la clinică.
  • Procedurile estetice se împart în 2 categorii: proceduri estetice dedicate tuturor pacienților, cum ar fi volumizarea buzelor sau proceduri estetice dedicate unei anumite categorii de pacienți, cum este în cazul toxinei botulinice sau a liftingului cu fire. Recomandarea specialiștilor este ca pacienții să opteze pentru proceduri estetice după vârsta de 18 ani, în cazul în care simt nevoia de mici corecții fizice, care să le crească încrederea în ei. Spre exemplu, toxina botulinica sau liftingul cu fire sunt proceduri recomandate pacienților de peste 30 de ani, însă nu peste 55 (la prima injectare), în funcție de aspectul ridurilor. În cazul pacienților care se confruntă cu riduri adânci, acestea nu se vor estompa doar cu toxina botulinica ci s-ar putea să fie necesară și umplerea lor cu acid hialuronic. Oricum, cel mai bine este să discuți cu medicul specialist, care să-ți facă un plan de tratament adecvat.
Despre noi

In fiecare zi intalnim oameni care ne creeaza o prima impresie. Inainte de educatie, maniere, arta dialogului sau o carisma aparte, fiecare ne intipareste pe retina aspectul fizic. Medicina estetica a evoluat in toata lumea, accesul la frumusete fiind mult mai facil decat in ultimii 20 de ani.

LEGACY MED SRL
42631589 | J40/6376/2020
Strada Gheorghe Brătianu Nr. 8, București 011413

Social media

Solutii minim-invazive, injectarile au luat locul interventiilor chirurgicale, definitive, incurajate mai ales dupa o anumita varsta sau in cazuri extreme.

Despre noi

In fiecare zi intalnim oameni care ne creeaza o prima impresie. Inainte de educatie, maniere, arta dialogului sau o carisma aparte, fiecare ne intipareste pe retina aspectul fizic. Medicina estetica a evoluat in toata lumea, accesul la frumusete fiind mult mai facil decat in ultimii 20 de ani.

LEGACY MED SRL
42631589 | J40/6376/2020
Strada Gheorghe Brătianu Nr. 8, București 011413

Utile
Social media

Solutii minim-invazive, injectarile au luat locul interventiilor chirurgicale, definitive, incurajate mai ales dupa o anumita varsta sau in cazuri extreme.

Copyright © 2021 Legacy Med. Toate drepturile rezervate.

Copyright © 2021 Legacy Med. Toate drepturile rezervate.